Julia Michaels, artista care te-a cucerit vara asta cu hit-ul "Issues", și-a luat porția de hatereală la ultimul său concert. A participat în urmă cu două zile la o gală în memoria lui Chester Bennington, liderul Linkin Park, însă prestația sa i-a dezamăgit pe fanii trupei, care au criticat-o în termeni duri pe rețelele de socializare.

Artista a fost invitată să cânte alături de Kiiara una din piesele pe care aceasta din urmă o lansase alături de celebra trupă anul acesta, "Heavy". 

VIDEO: Asta e piesa pentru care vei face o OBSESIE toamna asta. E mai tare ca "Despacito"?

Julia Michaels a fost acuzată apoi că ar fi avut un comportament nepotrivit pe scenă: a zâmbit și a sărit aproape non stop, deși evenimentul - "Linkin Park and Friends Celebrate Life in Honor of Chester Bennington" - se dorea a fi un omagiu în memoria fostului lider al trupei rock.

În apărarea sa, Julia Michaels a postat apoi mai multe mesaje pe Twitter, în care și-a motivat atitudinea de pe scenă. A spus că nu și-a dorit să pară solemnă și plictisită, ci pur și simplu era acolo pentru a celebra viața și cariera lui Chester Bannington, nu pentru a-l plânge.

 

Un lucru e clar: criticile venite pe internet, nu i-au picat deloc bine Juliei Michaels. În schimb, Bebe Rexha a sărit în apărarea ei, ceva mai târziu.