Mii de fani ai muzicii electronice s-au adunat sâmbătă după-amiază pentru a-i aduce un omagiu DJ-ului suedez și producătorului Avicii, care a murit vineri, la vârstă de 28 de ani.
După un minut de reculegere, mulțimea prezentă în piața centrală din Stockholm, Sorgels torg, a început să vibreze pe muzica artistului, iar fanii săi au început să cânte, să danseze și să plângă.

A fost un mix de muzică și tristețe. "Avicii n-ar fi vrut să stăm liniștiți. Acesta a fost un tribut potrivit", a declarat Oskar Lindström, unul dintre fanii care au participat la acest eveniment, pentru ziarul Dagens Nyheter. 

Momentul tributului adus celebrului DJ suedez, pe numele său real Tim Bergling, a avut loc chiar la apus, lăsând razele soarelui să învăluie în lumină mulțimea prezentă. Pe scenă au urcat apoi artiști și DJ care au ținut să împărtășească muzica lui Avicii și amintirile cu el, publicului prezent.

Evenimentul a fost organizat în grabă pe o pagină Facebook numită "Avicii Tribute", care a fost înființată vineri seara, la scurt timp după anunțul morții celebrului DJ. Între timp, sâmbătă, s-a aflat că Avicii era pe punctul de a finaliza un nou album.

 

 

Minnesstund Avicii #sergelstorg #avicii #restinpeace #stockholm #aviciistockholm #love

A post shared by Martina (@martinakern) on