Selena Gomez a fost numită de prestigioasa revistă Billboard "Femeia anului 2017", dar a ajuns să plângă pe scenă în timpul discursului de acceptare a premiului.

Cântăreața în vârstă de 25 de ani i-a dedicat acest premiu prietenei sale, Francia Raisa, cea care i-a salvat viața, donându-i un rinichi, iar acum a urcat pe scenă alături de Selena.

TOP 10 cele mai urmărite vedete pe Instagram în 2017

Artista a început să plângă și a spus: „Cred că Francia ar trebui să primească acest premiu. Mi-a salvat viața. Mă simt incredibil de norocoasă”.

Imediat după ce a coborât de pe scenă, Selena a fost așteptată în culise de doi reporteri care au luat-o la întrebări. Selena a povestit că a rămas în relații bune cu The Weeknd, în ciuda despărțirii după 10 luni de relație, dar a vorbit pentru prima oară și despre împăcarea Justin Bieber.

VIDEOCLIP NOU: Demi Lovato - Tell Me You Love Me

Sel a explicat motivul care a făcut-o să se întoarcă în brațele lui Biebs: "Am 25 de ani. Nu mai am 18, 19 sau 20. Am ajuns să prețuiesc oamenii care au înseamnat ceva în viața mea. Deci poate înainte, aș fi putut forța ceva care nu era corect. Dar asta nu înseamnă că dacă ții la cineva, sentimentele pot dispărea".