A apărut trailerul celui mai așteptat film cu super-eroi din 2018. După ce primul trailer "Avengers: Infinity War" a doborât orice record de audiență - fiind vizualizat de 36 de milioane de ori pe contul de Facebook al Marvel Studios în primele nouă ore de la postare, iar pe Youtube a reușit să atingă 23 de milioane de views în primele 24 de ore - acum a apărut trailerul final.

Captain America, Iron Man, Dr. Strange, Black Panther, Spider-Man, Gardienii Galaxiei și restul eroilor tăi favoriți se confruntă cu cea mai mare amenințare de până acum: maleficul zeu Thanos, care și-a propus „Să distrugă jumătate din univers!”.

VIDEOCLIP NOU: Jason Derulo - Colors (Imnul FIFA World Cup 2018)

„Dacă pune mâna pe toate Pietrele Infinității, o poate face bătând din degete” - aflăm din trailer, doar că nici eroii Marvel nu se vor lăsa mai prejos. Recent, data lansării filmului a fost devansată cu o săptămână, pelicula urmând să aibă premiera pe 27 aprilie 2018.

”The Avengers” și ”Avengers: Age of Ultron” se numără printre cele zece filme cu cele mai mari încasări din istorie pe plan internațional cu 1,52 miliarde, respectiv 1,40 miliarde de dolari, potrivit portalului Box Office Mojo.