Anul acesta, echipa Famous Production a fost prezentă la Forza Zu cu două momente. Edward Sanda a cântat pentru prima dată la cel mai mare concert din România, iar apoi a venit rândul lui Randi să urce pe scena de la Iași, pentru a 4-a oară la Forza Zu.

Randi a cântat "Ochii ăia verzi" și un cover al piesei "Nici o stea", a Laurei Stoica, și a oferit publicului probabil cel mai emoționant moment de la Forza Zu 2018. Tributul adus Laurei Stoica a făcut cei peste 100.000 de oameni din public să-și aprindă luminile telefoanelor. "Ca în fiecare an, Forza Zu a fost de milioane! Anul acesta însă m-am emoționat să văd marea de oameni din fața mea, care la un moment dat au aprins luminile telefoanelor. A fost incredibil, iar Iașiul este un oraș atât de frumos, verde și curat! Cu siguranță voi reveni!", spune Randi.

 

Și Edward Sanda a simțit pe pielea lui ce înseamnă Forza ZU: "Pentru mine a fost prima oară când am cântat la Forza Zu și a fost un sentiment extraordinar – e cea mai mare scenă pe care am cântat până acum. Să aud cum 100.000 de oameni cântă piesa mea, Doar pe a ta, e un vis împlinit!".

 

Dacă ești curios să vezi cum a fost și în afara scenei, atunci trebuie să vezi Randi & Edward Sanda la Forza Zu 2018 - After Show - un nou episod din #MiercuriLaFamous, o serie de video-uri săptămânale prin care gașca Famous Production ne arată cum este viața de artist.