Shawn Mendes tocmai și-a trecut numele pe lista VIP a melodiilor de la Cupa Mondială din 2018. Superstarul a lansat o versiune nouă a piesei și videoclipului "In My Blood", care se transformă de azi în melodie oficială pentru echipa Portugaliei.

Nu vă grăbiți să-l criticați pentru asta, așa cum mulți internauți au făcut-o deja, acuzându-l că ar fi trebuit să țină cu Brazilia, spre exemplu. Deși este născut la Toronto, în Canada, artistul a fost extrem de încântat când a primit propunerea, pentru că l-a făcut să se întoarcă la origini. Tatăl lui Mendes este originar din Lagos, regiunea Algarve, Portugalia, dar a emigrat în Canada.

Cine e Mark Stam? Iată 7 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua senzație a muzicii românești!

Mendes a relansat "In My Blood" și a inclus în melodie câteva versuri în limba portugheză pentru a sprijini echipa și pentru a-i inspira pe jucători și pe fanii lor. Este, de asemenea, prima dată când Mendes cântă în portugheză.

"Întotdeauna îi aplaud pe Portugalia și pe Cristiano Ronaldo, jucătorul meu preferat și probabil una dintre cele mai mari inspirații ale mele", a declarat Mendes, care a jucat fotbal în timpul copilăriei.