Cântările de la Marea Unire ZU unesc generații și fac arc peste timp. De la muzică populară, până la melodii tribut care te lasă cu ochii în lacrimi și cu pielea de găină, toate sunt live la Radio ZU de 1 Decembrie.

Smiley a avut o super idee pentru ediția din acest an de #MareaUnireZU. L-a adus pe Alexandru Andrieș în studioul de la ZU și au făcut împreună "Cea mai frumoasă zi". Vocile lor au făcut până și boxele să tremure de emoție în direct la Radio ZU și ZU TV.

VIDEO: Mira și Adriana Antoni ne-au făcut pielea de găină la Marea Unire ZU cu o melodie populară

Smiley și Alexandru Andrieș au povestit și cum s-au întâlnit pentru această super colaborare, pentru că Alexandru Andrieș nu are nici telefon mobil, nici fix. În plus, Smiley a recunoscut că "Cea mai frumoasă zi" este una dintre piesele lui preferate.

Stai cu urechile pe Radio ZU și cu ochii pe ZU TV. Smiley, Alexandru Andrieș, Crina Mardare, Alina Eremia, PINDU, Adriana Antoni, Mira, Ioana Ignat, Connect-R, Jo și Liviu Teodorescu cântă astăzi la Marea Unire ZU. Toate momentele le găseşti la finalul zilei pe site-ul nostru, ZUTV.ro, şi pe Facebook-ul ZU TV.