Guz - artistul care a schimbat pentru prima oară playlistul de la ZU într-o zi de vineri, nu marți cum se întâmplă de obicei, cu piesa "Prefer" - are un talent despre care probabil nu știați. Pe numele său real, Ioan Guzu Pavel nu face doar muzică. De aproape șase ani este actor la Teatrul de Revistă Ginta Latină din Chișinău și a avut mai multe roluri și în filme.

Dacă n-ar fi fost cântăreț sau actor, Guz s-ar fi apucat de pictură, însă deocamdată nu a fost cazul. Cântărețul care vine din Republica Moldova, ”fabrica” de artiști care i-a dat muzicii pe Carla's Dreams, The Motans sau Irina Rimes, pune sentimente pe muzică, iar când nu face asta joacă.

 

12 superstaruri care şi-au pierdut virginitatea cu alte celebrități

"Teatrul e ca o clasă în care studiezi toată viața şi balul de absolvire nu există. Actorii au toată viața colegi de clasă. Sunt o persoană în care pulsează artă şi asta e ce mă face fericit. Sunt fericit când mă aflu pe scenă, când creez ceva pentru scenă, în toate compartimentele legate de artă. M-am regăsit într-un fel.", a declarat Guz într-un interviu pentru Libertatea.

Dacă sunteți curioși să vedeți cum se descurcă Guz cu actoria, vă lăsăm filmul ăsta aici! PS: Guz joacă rolul lui Andrei, un tip cu o personalitate puternică.