A început Marea Unire ZU. La fel ca în fiecare an, cele mai tari voci din muzica românească se vor uni astăzi, de Ziua Națională a României, în direct la Radio ZU, ZU TV şi pe pagina de Facebook.

Taraful Rutenilor, Gavrilă și Carmen Chindriș au venit în premieră, direct din Maramureș, să dea startul cântării de sărbătoare. Ce unește ZU, nu dezbină nimeni.

10 momente de neuitat de la Marea Unire ZU din anii trecuți. Vocile care au unit milioane de suflete

Artiștii au venit cu "Vorbe bune", "Când m-o facut mama în lume" și un colaj de muzică patriotică și melodii populare care ne-au purtat din Oltenia prin Muntenia, Dobrogea, Moldova, Ardeal, Transilvania și Banat. Momentul lor s-a încheiat cu o melodie armânească - "Un trandafir crește la firida mea".

De Ziua Națională a României, Radio ZU păstrează tradiția. Cei mai tari artiști vor fi live în studioul de la Morning ZU, cu muzică 100% românească. Vom fi live pe Radio ZU și pe ZU TV, de la prima oră. 

Stai cu urechile pe Radio ZU și cu ochii pe ZU TV. Smiley, Alexandru Andrieș, Crina Mardare, Alina Eremia, PINDU, Adriana Antoni, Mira, Ioana Ignat, Connect-R, Jo și Liviu Teodorescu se unesc cu ZU, pentru o cântare 100% românească.