Era Istrefi, artista care a cucerit industria muzicală cu hitul „Bon Bon”, și a făcut senzație la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale din Rusia, revine cu o super piesă. Cântăreața albaneză, în vârstă de 24 de ani, a lansat "Prisoner", cel mai nou single, în luna iunie, la scurt timp după colaborarea cu Will Smith și Nicky Jam pe piesa "Live It Up", care a devenit unul din imnurile Campionatului Mondial din 2018.

"Am crescut ascultând înregistrări reggae, așa că, atunci când am auzit un demo al piesei "Prisonier", compusă de Emily Warren și Scott Harris, am simțit că melodia era pentru mine. M-am identificat cu muzica și versurile incredibile. Are niște niveluri emoționale care mă duc înspre fericire și melancolie, pe ritm de raggae, pe care îl iubesc.", a declarat Era Istrefi.

FOTO OMG | Rihanna și-a găsit sosia. Uite aici fotografiile care au blocat intenetul!

Videoclipul a fost filmat în Jamaica. "Am început să iubesc muzica reggae când aveam 16 ani și asta ma făcut să vizitez Jamaica și să înregistrez clipul acolo. M-am simțit incredibil! "Prisoner" este genul de cântec pe care îl iubești datorită liniei melodice optimiste. În același timp, versurile vorbesc despre faptul că nu vreau să iau, sau să nu fiu prizonier.", a mai spus artista.