Atunci când ești Kim Kardashian, toate brandurile vor să le faci reclamă pentru promovare. Dar ce e de făcut atunci când la tine apelează brandul care concurează cu cel al soțului tău?

Kim Kardashian este una dintre cele mai influente persoane de pe Instagram, așa că banii din reclame sunt foarte ușor de făcut pentru ea. Multe branduri apelează la ajutorul ei pentru promovare, însă Kim a fost pusă și în ipostaze mai puțin plăcute. Oricât de simplu ar părea să îți alegi produsele pe care să le promovezi, pentru Kim a fost destul de dificil să ia o decizie când a apelat la ea un cunoscut brand care îi face concurență soțului ei, Kanye.

"Era un brand de fast-fashion. Iar acest brand mi-a oferit 1 milion de dolari pentru o postare pe Instagram. Era ceva simplu doar să port haine pe care eu le aleg, fix ce-mi doresc și să postez rapid. După ce i-am povestit lui Kanye, am văzut lucrurile diferit. Kanye mi-a zis să nu o fac pentru că nu crede că ar trebui să le dăm totul, ei copiază tot de la Yeezy, paleta de culori, designul. Am înțeles punctul lui de vedere și i-am refuzat".  

Kanye a apreciat foarte mult gestul pe care l-am făcut, iar de Ziua Mamei mi-a dat un plic, iar în el era un cec de 1 milion de dolari și mi-a spus: Mulțumesc că nu ai postat pentru celălalt brand. Mi-a dat și un contract prin care deveneam coproprietar la Yeezy, în semn de mulțumire. Așa că e bine să spui și nu câteodată"., a declarat Kim.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on