Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit, la aproape un an după ce și-au unit destinele și se pare că lucrurile nu stăteau prea bine între ei de mai mult timp, dar au făcut tot ce le-a stat în putință să își salveze relația.

Cei doi au confirmat că este adevărat, că relația lor s-a terminat, ba chiar și-au asigurat fanii că nu se vor mai împăca niciodată. Mai mult de atât, Miley a trecut deja peste despărțirea de Liam și are o nouă relație cu Kaitlynn Carter, fosta iubită a lui Brody Jenner, alături de care a fost surprinsă zilele trecute și pe care a săruat-o în public. Recent artista a prezentat-o și mamei sale, semn că este ceva serios între ele. 

Se pare că principala vinovată este Miley, pentru că avea o viață care îl deranja pe Liam, iar asta l-a împins pe artist să ia decizia asta. “Liam s-a săturat să fie umilit. Iar felul în care ea se poartă… face tot posibilul pentru a se asigura că nu mai e loc de împăcare. Imediat ce s-au căsătorit, ea a redevenit petrecăreața de altă dată. Poate că au avut tot timpul o relație cu năbădăi, dar de data asta chiar s-a terminat”, a declarat un apropiat de-al lor.

"Liam şi Miley s-au înțeles să se despartă în acest moment. Evoluând în permanență şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere. Vor rămâne părinții dedicați ai animalelor pe care le dețin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectați transformarea şi intimitatea.",  a transmis artista prin intermediul unui reprezentatnt zilele trecute. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New day. New adventure. 💚

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe