A venit momentul în care Antonia și Alex Velea pot forma o familie și pot face nunta mult așteptată. Cei doi părinți au vorbit despre cum vor decurge lucrurile în familia lor, dar și cum se va încheia divorțul dintre Antonia și Vicenzo Castellano.

„Suntem pe cale de a schimba numele băieților, mai este un singur pas până la treaba asta, dar se va rezolva. Noi credem în bunul mers al lucrurilor și că toate se vor rezolva în cel mai scurt timp”, a declarat Alex Velea, despre cei doi băieți ai săi.

Cuplul își dorește să obțină și custodia Mayei, fetița Antoniei și a lui Vicenzo Castellano. "Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte." a spus Antonia.

Alex Velea și Antonia au o poveste de dragoste care poate întrece cu ușurință orice film. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 10 ani și au simțit de la început că vor avea parte de o dragoste fără limite. Așa a și fost. Câțiva ani mai târziu, ei au devenit părinții celor doi băieți care le fac zilele mai frumoase.