Starul din Game of Thrones, Emilia Clarke, a suferit două intervenții chirurgicale, iar în urma acestor operații nu s-a mai putut privi în oglindă.

Emilia Clarke a povestit într-un interviu că nu voia să își vadă fața: „După operații nu am vrut să îmi mai văd fața. Toate emoțiile mele se intensificaseră. Când mă uitam în oglindă, pur și simplu vedeam durerea în ochii mei. Totul era foarte, foarte greu. Mă machiam fără să mă uit în oglindă și probabil arătam și mai rău. Se schimbase tot ceea ce simțeam despre mine”, a spus Emilia. 

„Din cauza numeroaselor medicamente de după a doua operație, rețineam apă, iar jumătate din față a fost umflată. Nu mă simțeam atrăgătoare”, a declarat Emilia.

Emilia Clarke, sfat pentru fanii Game of Thrones. Uite ce a spus actrița!

De asemenea, Emilia a recunoscut și că este tristă pentru că nu o va mai interpreta pe Daenerys, pentru că s-a simțit frumoasă în acest rol: „Nu voi mai arăta niciodată la fel de bine ca atunci când o interpretam pe Daenerys. (...) Nu voi mai avea niciodată părul lui Daenerys. E greu, dar trebuie să mă obișnuiesc cu asta”.