Nici Alex Velea nu a scăpat de experiențe neplăcute de-a lungul carierei muzicale! Artistul și-a amintit, de curând, o întâmplare, din timpul unui concert la Madrid, când a căzut de pe bar.

VIDEOCLIP NOU: Alex Velea - Mona Lisa de Cuba

Când eram puști, aveam 16-17 ani, eram la un concert și l-am văzut pe Nick de la N&D căzând de pe scenă. Dar s-a spart, adică s-a prăvălit. A dansat, ce a făcut, a mai făcut un pas și a căzut planetă. Nu s-a lăsat, era jos și cânta. Nu s-a oprit o secundă. În capul meu de atunci mă închipuiam că o să fiu un mare superstar, că o să fac, o să dreg. Și mă întrebam ce o să fac dacă o să cad pe scenă.

VIDEO OMG! Ai văzut vreodată cum îl imită Antonia pe Alex Velea? Trebuie să vezi asta!

Peste ani soarta mi-a demonstrat că pot să cad foarte ușor. Eram pe un bar, în Madrid, în Spania. Eram pe bar destul de îngust și am vrut să fac o săritură, ceva. Am vrut să evit capul unui tânăr cetățean, i-am evitat capul, dar am nimerit cu călcâiul exact în paharul lui. Mi-a alunecat piciorul și m-am dus jos, planetă, pe spate, cântând <<Cai verzi pe pereți>>. În secunda doi, eram în picioare, cu pantalonul rupt între picioare și la genunchi, cu adrenalina la maxim. Nu mai știam dacă îmi curge sânge pe undeva, dacă am murit, sunt în Rai. Știu că totul a continuat. Într-o fracțiune de secundă s-a întâmplat sus-jos”, a povestit Alex Velea.