După lansarea cu succes a liniei de produse cosmetice Fenty Beauty în 2016, a liniei de lenjerie intimă Savage x Fenty și numirea ei în funcția de director de creație al brandului Puma, Rihanna va lansa un brand de lux. Vedeta este în negocieri cu gigantul francez LVMH., proprietarul Dior, Louis Vuitton, Fendi şi Givenchy, potrivit revistei Women’s Wear Daily (WWD).

Se zvonește că noua casă de modă de lux ar putea fi deschisă anul acesta, în acelaşi timp cu lansarea celui de-al nouălea album al Rihannei. Speculații privind lansarea unui brand fashion de lux care să poarte semnătura Rihannei au apărut de câteva zile.

Artista a avut o apariție în public cu o pereche de soare la ochi, marca Fenty. Iar duminică, aceasta a fost fotografiată în New York având o altă pereche de ochelari de soare, cu rame metalice, înscripționate Fenty.

Speculații privind lansarea unui brand fashion de lux care să poarte semnătura Rihannei au apărut de câteva zile. Artista a avut o apariție în public cu o pereche de ochelari de soare la ochi, marca Fenty. Iar duminică, aceasta a fost fotografiată în New York având o altă pereche de ochelari de soare, cu rame metalice, înscripționate Fenty.