Selena Gomez e într-o formă de zile mari. S-a vindecat de depresie și a slăbit spectaculos, după ce presa a pus-o la zid pentru că pusese câteva kilograme în plus.

Selena are un ritual de la care nu se abate și un secret care o ajută să se mențină în formă și să fie sănătoasă.

Sportul, alimentația sănătoasă, iubirea și... încă ceva: ghimbirul. Toate o ajută pe Selena să arate atât de bine. Secretul ei constă într-un shot de ghimbir băut dimineața, pe stomacul gol, sau chiar o bucățică de ghimbir crud pe care o mănâncă așa. Ewww! Selena face asta de ceva timp și s-a obișnuit cu gustul, altfel nu se explică cum reușește să consume ghimbirul în stare crudă, având în vedere aroma puternică.

Selenei Gomez îi merge din ce în ce mai bine și pe plan profesional. ”Lose you to love me” este piesa care i-a purtat noroc artistei. Aceasta a avut o ascensiune rapidă și sigură, ajungând direct pe prima poziție din topul Billboard. Selena le-a mulțumit urmăritorilor și fanilor de pe pagina ei de Instagram printr-un mesaj emoționant: ”Prima mea piesă numărul 1. Este o piesă dragă inimii mele. Am muncit atât de mult să fac acest album sincer și amuzant în timp ce rămân suficient de vulnerabilă astfel încât să împărtășesc etapele mele din viață. Vă iubesc atât de mult și vă mulțumesc că ați ascultat piesa. Vreau să mulțumesc fiecărei persoane care a luat parte la acest moment pe care nu îl voi uita niciodată!”

Piesa ”Lose you to love me” a fost scrisă de Selena Gomez și de Julia Michaels care, la rândul ei, a postat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au făcut acest lucru posibil, dar și pentru Selena: ”Sunt foarte mândră de tine, persoană minunată și frumoasă!”