Alex Rodriguez și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă, alături de iubita lui Jennifer Lopez, iar aceasta a marcat într-un mod uimitor importantul eveniment. 

Alex Rodriguez a împlinit 44 de ani, iar Jennifer l-a sărbătorit într-un mod surprinzător. Petrecerea a avut loc la scurt timp după ce cuplul a sărbătorit în Miami cei 50 de ani ai lui J Lo. 

Alex Rodriguez a postat un mesaj emoționant pentru iubita lui: „De când suntem împreună, m-ai făcut să mă simt ca și cum zilnic ar fi ziua mea. Îți mulțumesc pentru pasiunea si energia ta, pentru că mă inspiri, pentru că nu încetezi să fii cea mai bună în tot ceea ce faci. Ești pur și simplu cea mai bună parteneră, cea mai bună mamă, cel mai bun performer. Te iubim. Fanii te iubesc. Copiii tăi te iubesc. Eu te iubesc. Să facem din această zi de naștere una specială. Te iubesc mult...."

Jennifer Lopez l-a sărbătorit pe scenă pe A Rod, dansând pe melodia „Empire State of Mind” de la Alicia Keys, care este preferata lui. Tortul a fost decorat cu elemente specifice de când Alex juca la New York Yankees.