Un detaliu legat de relația lui Enrique Iglesias cu Anna Kournikova te va face s-o iei razna. Cei doi s-au cunoscut în 2001 și formează încă de atunci un cuplu, dar totuși în cei 16 ani n-au reușit un lucru care te va face să-ți pui multe semne de întrebare.

Cei doi s-au cunoscut atunci când jucătoarea de tenis a acceptat să apară în videoclipul "Escape" al lui Enrique și au fost nedespărțiți de atunci.

LOL! Absolut toate glumele cu tipul care a invitat-o pe Shakira la Suceava

În ciuda faptului că presa a scris despre o posibilă despărțire pentru câteva luni în 2013, un interviu dat de tatăl latino-loverului în 2014 a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Până atunci, adică în 13 ani de relație, Julio Iglesias nu și-a cunoscut niciodată viitoarea noră. El a motivat că e foarte greu să-l întâlnească și pe Enrique, care e mai mereu plecat și are concerte în toată lumea. Mamei și fraților săi însă, le-a prezentat-o.

Nu știm dacă lucrurile s-au mai schimbat între timp, însă faptul că Enrique n-a vrut să îi prezinte iubita tatălui său ridică o mulțime de semne de întrebare.