Kylie Jenner a pierdut recordul mondial pentru fotografia cu cele mai multe like-uri pe Instagram, pentru un... ou. Miliardara, în vârstă de 21 de ani, părea de neînvins încă din februarie 2018, atunci când a postat prima fotografie cu fetița ei, pe nume Stormi Webster.

Imaginea, de peste 18 milioane de like-uri, se poate întoarce în anonimat, acum că și-a pierdut coroana. Pe 4 ianuarie 2019, cineva a creat un cont pe Insta', numit "EGG GANG", special pentru a doborî acest record. Deși nimeni nu s-ar fi așteptat, misiunea a fost îndeplinită în mai puțin de 10 zile.

13 vedete care împlinesc 30 de ani în 2019. Uite cine va schimba prefixul!

Postarea, care nu conține altceva decât o imagine a unui ou, a strâns 23,5 milioane de aprecieri, 10 milioane dintre acestea doar în ultimele 24 de ore. "Nu pot să cred că lucrul acesta a funcționat" sau "Misiune îndeplinită!" au fost doar câteva din comentariile fanilor.

 

Totul este cu atât mai interesant cu cât Kylie Jenner a bifat cele 18 milioane de like-uri având 123 de milioane de fani în mediul online, iar pagina EGG GANG are doar 2 milioane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stormi webster 👼🏽

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe

Vă întrebați poate care a fost reacția lui Kylie la aflarea veștii? Vă lăsăm pe voi să descoperiți!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take that little egg

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe