După aproape 4 ani de la incidentele care i-au scandalizat pe fanii lui Taylor Swift, cântăreața americană a ajuns în fața instanței. A început procesul cu un DJ care ar fi agresat-o sexual în timpul unei întâlniri în culise, înaintea unui concert din 2013.

Vedeta a asistat la selecția juraților și și-a etalat și pretențiile. Taylor Swift a mers în instanță alături de mama ei, Andreea. Deși nu s-a făcut nici o fotografie, curtea a dat publicității un desen din sala de judecată.

Tay Tay a cerut ca 8 jurați din circa 60 să asiste la proces - doi bărbați și 6 femei, și vrea daune morale în valoare de... 1 dolar!

Incidentul s-a petrecut în 2013, iar frumoasa blondă l-a dat în judecată atunci pe DJ-ul David Mueller, după ce la finalul unui concert, în culise, când stăteau la poze, acesta i-a pus mâna pe fund, iar cântăreața s-a panicat. "A fost un gest intenționat" a declarat Taylor în fața instanței şi a completat: "am început să mă simt prost, deranjată, de fapt violată". DJ-ul a fost pus sub acuzare şi e cercetat pentru agresiune sexuală. La momentul respectiv a fost concediat pe postul radio la care lucra.