Zayn și Gigi Hadid formau unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizz, dar s-au despărțit în martie, după aproape doi ani de relație. Ulterior, au fost văzuți din nou împreună și au dat de înțeles că ar forma din nou un cuplu. 

Care este adevărul? Zayn a vorbit despre relația cu fotomodelul într-un interviu pentru revista GQ: "Suntem amândoi adulți. Nu este nevoie să punem niciun fel de etichetă sau să încercăm să satisfacem așteptările oamenilor".

Zayn a dezvăluit și ce l-a atras la Gigi: "Priveam lucrurile dintr-o perspectivă negativă. Asta se întâmpla, probabil, din cauza adolescenței sau testosteronului sau a oricărui lucru care era în corpul meu la momentul respectiv. Ea m-a ajutat să văd lucrurile dintr-un unghi pozitiv. Sunt foarte recunoscător că am întâlnit-o".

 

 

🌴🌴🌴

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Cei doi s-au cunoscut în 2015, la o petrecere. După ce a aflat că modelul s-a despărțit de Joe Jonas, Zayn și-a făcut curaj și a invitat-o pe Gigi la cină, la hotel Bowery. Deși nu a lămurit cum stau lucrurile acum, Zayn spune că și-a cumpărat o fermă în Pennsylvania, în apropiere de locuința Yolandei Hadid, iar  Zayn și Gigi și-au cumpărat un cal împreună, pe care l-au numit Cool. „Am arătat ca un idiot și ea a arătat ca o profesionistă”, a povestit Zayn despre prima oară când au călărit împreună.