Îmi aduc aminte, de când eram mic copil, tata făcea tot felul de petreceri acasă cu diverși prieteni și se cânta mereu la adunările astea. Auzindu-l pe el, mă duceam la mine în camera și încercam să cânt, să imit ceea ce auzeam la el. Bineînțeles, el făcea asta ca o modalitate de distracție cu prietenii, nu era ceva serios, dar pe mine m-a prins microbul și iată că am ajuns să fac din cântat o ‘meserie’.

De ceva vreme, m-am tot gândit să fac un cover după o melodie arăbească alături de tatăl meu. Iar recent chiar am avut ocazia să cânt pe o scenă cu el: în cadrul emisiunii ‘Te cunosc de undeva’. Am interpretat piesa ‘Habibi’ și recunosc că am avut mari emoții. Dar am repetat mult cu el înainte de emisiune și cred că a ieșit frumos. O să-mi aduc mereu aminte de clipele petrecute cu tatăl meu pe scenă… Puteți vedea aici momentul:

Apropo de tata, aproape în fiecare seară, după ce își face tabieturile și se pune în sufragerie, stă pe YouTube și îmi ascultă toate melodiile. Este fanul meu nr. 1  Și un om extraordinar care mă încurajează, are încredere în mine și îmi este alături în tot ceea ce fac!