Bună ziua,
Doresc să vă anunț că începând de astăzi, rubrica HATERU’ se va transforma în rubrica LOVERU’ pentru că, aparent, nu mai are nimeni voie să vorbească pe nimeni de rău că cică te bagă la mititica. Așa zice legea nouă dată de cel mai frumos și cel mai deștept om din Univers, scumpul și stimatul și suprastelarul Liviu Dragnea (supranumit și Superman, Batman și Wolverine).

Conform legii magnifice și mirifice (pe care o adorăm toți pentru că este născută din mintea celui mai inteligent supraom din galaxie, Liviu Dragnea), nu prea mai ai voie să comentezi negativ sau să aduci posibile ofense unei persoane. Drept urmare, de acum înainte, voi iubi absolut toți artiștii și toate piesele pe care le vor scoate (pentru că automat vor fi excelente și de vis).

Astfel, iată ce voi scrie despre câțiva dintre artiști, în viitor:

Mihai Trăistariu – Te rog, continuă campania de necrozare a neuronilor populației. Ești super și tot ce faci nu e deloc mizerabil!
Feli – Te rog, te rog, mai cântă piesa aia cu Creioane Colorate, nu mi-a ajuns că am ascultat-o de un miliard de ori și nici nu mă deranjează că jumătate de oră din piesă e ocupată doar de cuvintele „creioane colorate”. În plus, te rog, continuă să cânți în ceea ce suspectez că e spaniolă! Îți vine de minune această limbă la care nu te pricepi deloc!
Vunk – Vă rooooog, scoateți în continuare piese siropoase! Trebuie să existe concurență pentru Direcția 5, nu?
Andreea Bălan – Te rog, nu renunța la muzică niciodată! Am nevoie de tine! Am nevoie de glasul tău superb, cine altcineva mai poate scoate pe gură sunetul de furculiță scrâșnind pe o farfurie?

Acestea fiind spuse, vă doresc numai pace în suflete, bun gust muzical, viață lungă și sănătoasă și țin să îi mulțumesc din nou mirificului și mirobolantului Liviu Dragnea pentru că-mi dă ocazia să spun ceea ce simt și că nu îmi îngrădește deloc libertatea de exprimare!