Boys & girls, poate o să întrebați ce legătură are o prietenie cu beneficii cu educația sexuală. Dar are. Şi nu doar una. În primul rând s-ar putea să aveți parte de cele mai tari partide de sex din viața voastră. Pentru că e o relație pentru care nu trebuie să-ți faci griji a doua zi şi în care puteți să experimentați ce şi cât aveți chef fără să vă pese ce crede partenerul. Şi tocmai pentru că implică foarte mult sex, e bine să vă documentați de AICI.

Tot ce trebuie să faci e să te bucuri de moment şi să respecți câteva "reguli" nescrise. În caz că ai crezut că ai scăpat de ele, ți le enumerăm mai jos.

TOP 7 lucruri pe care nu ți le-a spus nimeni despre relații

1. Fără implicare emoțională. Asta nu face decât să complice lucrurile, aşa că e bine să stabiliți cum stați de la bun început. Când unul dintre parteneri trece lucrurile la alt nivel, beneficiile se pierd printre sentimente.

2. Relația voastră se rezumă la sex. Fără ieşiri cu prietenii celuilalt (bine, pot fi excepții când proveniți din acelaşi cerc de prieteni) şi, de preferat, nici cu familiile. Sunteți iubiți de ocazie, iar orice alt gen de apropiere poate dăuna. Cu cât veți avea mai multe lucruri în comun, cu atât creşte riscul implicării. Vezi regula nr. 1.

3. Nu vă povestiți banalități gen cum a fost la cursuri, la serviciu sau la ultima întrunire de familie. Limitați-vă la lucrurile pe care voi le aveți în comun, fără să aduceți alte "bagaje" în relație.

4. Dacă începeți să deveniți prea buni prieteni, stabiliți-vă prioritățile. Discutați despre ce simțiți unul pentru altul, pentru a verifica dacă regula nr. 1 mai stă sau nu în picioare.

5. Nu rămâne peste noapte şi nu-i cere să rămână peste noapte. Dimineață unul dintre voi s-ar putea să vrea o relație serioasă. Ceea ce nu e rău, cu condiția să fiți amândoi pe aceeaşi lungime de undă. Altfel, ați ghicit, lucrurile se complică.

Moartea pasiunii. Ce să NU spui niciodată după sex

6. Fără cadouri. Acestea arată implicare emoțională, pentru că nu cumperi un cadou ca şi cum ai lua un kilogram de cartofi de la piață.

7. Puteți să vă spuneți orice, dar nu cereți şi nu dați explicații. E deja semn de "next level".

8. Nu accepta nicio manifestare egoistă a celuilalt. Tocmai de-aia nu vrei o relație serioasă, nu?

Lucruri BIZARE la care se gândesc femeile când stau deasupra

9. Amândoi trebuie să fiți siguri că ştiți ce înseamnă prietenia cu "beneficii". Altfel unul dintre voi ar putea fi rănit.

10. Dacă sunteți prieteni buni şi vechi, analizați, împreună sau separat, dacă "beneficiile" ar putea dăuna legăturii dintre voi. Nu mulți reuşesc să rămână prieteni şi după aceea.

P.S. Când intri într-o legătură cu beneficii, dar îți pasă prea mult de ce cred alții din jurul tău despre asta, nu o să te poți bucura de nimic. Aşa că ar fi bine să te hotărăşti dacă vrei un partener de sex pe care îl poți vedea oricând ai tu chef sau dacă vrei să nu te judece lumea.