Mulți ar spune că atunci când un tip "coboară" pentru sex oral, o face doar cu scopul precis de a i se întoarce favoarea. Dar...

Există o listă de motive pentru care chiar le place cunnilingus:

11 chestii despre sex pe care e bine să le afli până la 20 de ani

1. E super hot să vezi o tipă de jos în sus cum se mişcă şi geme de plăcere. E o perspectivă pe care nu o poți avea în nicio altă poziție.

2. Sexul oral e o pauză binevenită când începi să te gândeşti că s-ar putea să termini prea repede.  Te odihneşti puțin înainte de forcingul de final.

3. Scade presiunea. Cum care presiune? Aia care apare odată cu întrebarea "şi dacă ea nu are orgasm?". Logica e simplă: dacă o duci la orgasm cu un "oral" ca la carte, nu te mai simți atât de aiurea dacă nu reuşeşti şi cu actul în sine. Iar dacă reuşeşti.... Să bubuie artificiile!

4. De obicei se întoarce "favoarea". Nu putea să nu fie şi motivul ăsta pe listă, nu?

5. Creşte tensiunea sexuală. Pentru că e, practic, o amânare a sexului, în timp ce excitația creşte. Get the picture?

6. Este excitant, dincolo de toate bancurile cu mirosuri şi gusturi. De fapt tocmai astea sunt atât de excitante. Evident, cu condiția unei igiene corespunzătoare!

7. Ştii exact când poți să bagi buşteanul în sobă (nu râde, e şi asta o expresie pentru "a face sex"; pentru detalii, documentează-te AICI). Adică îți poți da seama mai uşor când lubrifierea e suficientă pentru ca lucrurile să meargă lin ;)

8. Te poți juca în voie cu sânii iubitei. Da, bine, o să spuneți că îi poți atinge şi în alte poziții, dar parcă asta e cea mai comodă.

9. În timpul sexului oral nu trebuie să te concentrezi să nu ejaculezi prea devreme.

10. Un tip chiar se simte ca un zeu al sexului în timp ce îşi priveşte partenera cum se bucură de ce-i oferă el.