Boys & girls, a venit "ora" de #teenagesex! Tema de azi: sexul oral. Capitolul: De ce le place tipilor să îl facă. Multă lume trăieşte cu ideea că atunci când un tip "coboară" pentru asta o face doar cu scopul precis de a i se întoarce favoarea. O idee preconcepută, cel mai probabil. Nu că nu ar fi şi cazuri de genul ăsta, dar...

5 motive pentru care o tipă refuză sexul oral

Tocmai ca să depăşim controversa, am căutat şi noi motive pentru care tipii spun că ăsta e singurul "examen" oral care le place.

Şi lista ar suna cam aşa:

1. E super hot să vezi o tipă de jos în sus cum se mişcă şi geme de plăcere. E o perspectivă pe care nu o poți avea în nicio altă poziție.

2. Sexul oral e o pauză binevenită când începi să te gândeşti că s-ar putea să termini prea repede. E ca o pauză la un meci de fotbal. Te odihneşti puțin înainte de forcingul de final. (Acum pe bune... vă aşteptați la o altă comparație decât la asta cu un meci de fotbal?!?)

3. Scade presiunea. Cum care presiune? Aia care apare odată cu întrebarea "şi dacă ea nu are orgasm?". Logica e simplă: dacă o duci la orgasm cu un "oral" ca la carte, nu te mai simți atât de aiurea dacă nu reuşeşti şi cu actul în sine. Iar dacă reuşeşti.... Să bubuie artificiile!

4. De obicei se întoarce "favoarea". Nu putea să nu fie şi motivul ăsta pe listă, nu?

5. Creşte tensiunea sexuală. Pentru că e, practic, o amânare a sexului, în timp ce excitația creşte. Get the picture?

6. Este excitant, dincolo de toate bancurile cu mirosuri şi gusturi. De fapt tocmai astea sunt atât de excitante. Evident, cu condiția unei igiene corespunzătoare!

7. Ştii exact când poți să bagi buşteanul în sobă (nu râde, e şi asta o expresie pentru "a face sex"; pentru detalii, documentează-te AICI). Adică îți poți da seama mai uşor când lubrifierea e suficientă pentru ca lucrurile să meargă lin ;)

8. Te poți juca în voie cu sânii iubitei. Da, bine, o să spuneți că îi poți atinge şi în alte poziții, dar parcă asta e cea mai comodă.

9. În timpul sexului oral nu trebuie să te concentrezi să nu ejaculezi prea devreme.

10. Un tip chiar se simte ca un zeu al sexului în timp ce îşi priveşte partenera cum se bucură de ce-i oferă el.