Ce legătură e între sex şi fotbal sau politică? Niciuna, în afară de faptul că toată lumea are impresia că ştie mai bine decât alții despre ce e vorba.

Cum să îi oferi unei tipe un orgasm de 60 de secunde

Nu te lăsa păcălit/ă de aparențe, că s-ar putea să te înşele (mai mereu o fac).

Uite 11 chestii despre sex pe care e bine să le afli până la 20 de ani, ca să nu crezi după aia că tot ce zboară se mănâncă.

Sexul e sex, dar nu e întotdeauna bun. Serios! O să afli pe propria piele.

Nu contează dacă alții fac mai mult sex decât tine.

Nu trebuie să fii ca un star porno în pat. Ce vezi tu acolo e de cele mai multe ori fake, oricum...

9 lucruri despre sexul ca în filme în care ar fi bine să nu mai crezi

E OK să nu îți doreşti tot timpul să faci sex. Doar nu o să fii excitat/ă 24 din 4, 7 din 7.

Nu e o ruşine să iei o boală cu transmitere sexuală. Se întâmplă tuturor mai devreme sau mai târziu. Evident, ideal e să te protejezi dacă vrei să diminuezi riscurile ;)

6 greşeli pe care s-ar putea să le faci şi tu cu prezervativul

Uneori în relația cu cineva sexul s-ar putea să fie singura chestie OK. Şi asta se întâmplă oricui la un moment dat, deci nu, nu e nimic în neregulă cu tine.

Nu e nimic în neregulă cu tine dacă te ataşezi de cineva după ce faceți sex, deşi totul părea că va fi o prietenie cu "beneficii". Asigură-te, totuşi, că merită să investeşti oarece sentimente.

Chestiile kinky nu sunt pentru oricine. Dacă nu eşti "into that", mai bine nu face compromisuri. Mai bine mergi la sigur cu chestiile pe care le ştii şi care îți plac, decât să te arunci la cine ştie ce chestie dubioasă care s-ar putea să-ți cam taie cheful să mai experimentezi pe viitor.

Nesiguranțele legate de corpul tău sunt normale. Dar oare chiar sunt? Adică mai toată lumea le are, doar că unii ascund mai bine chestia asta. Really! Dacă ai ajuns în pat cu cineva, e clar că nu crede că e ceva în neregulă cu tine. Deci de ce să îți bați capul cu asta? Bucură-te de moment şi gata!

Sexul nu trebuie făcut din obligație, ci din plăcere. Nu lăsa pe nimeni să te păcălească la faza asta!

Sexul la prima întâlnire nu e ceva nasol. E pur şi simplu rezultatul atracției. Aşa cum nu e nasol nici să reuzi sexul din prima! Come on, fiecare are "ceasul" lui. Reciteşte punctul anterior, dacă nu înțelegi despre ce vorbim.