Pentru multă lume sexul este definit doar prin "ecuația" penis + vagin. Sexul oral a devenit mai puțin tabu, dar sexul anal e privit în continuare ca o chestie mult prea "murdară". Well, până la urmă gusturile nu se discută, nu?

10 faze pe care o să le recunoşti dacă ai făcut vreodată sex oral

Fie că ai încercat sexul anal, fie că doar te bate gândul, fie că nici nu vrei să auzi despre aşa ceva, s-ar putea să ți se pară interesante lucrurile pe care lumea de obicei le cam trece sub tăcere.

Ready? Steady? Go! Unele s-ar putea să vă surprindă!

"Iubitul meu vrea să încercăm şi sexul anal... Toată lumea vorbeşte despre cât de nasoală e experiența asta, dar mă gândesc că, dacă o fac, poate mă lasă în pace".

"Iubitul meu mi-a spus recent că sexul anal i se pare scârbos, iar eu îmi doream să îl încerc de câteva luni".

* Nicio experiență sexuală nu e obligatorie dacă nu eşti dispus sută la sută să o încerci. Şi dacă o încerci şi nu eşti "into it", partenerul/partenera trebuie să îți înțeleagă şi să-ți respecte poziția.

"Când am făcut pentru prima oară sex anal, am înțeles de ce unele femei îl gasesc addictive. Cel! Mai! Tare! Orgasm! Ever!"

"Nu ştiu de ce, dar sexul anal mi se pare mai plăcut decât cel obişnuit".

"Am făcut sex anal pentru prima oară şi nu înțeleg de ce multă lume se plânge că este dureros. Pe mine nu m-a durut deloc".

* A se citi cu atenție "unele femei"! Nu e obligatoriu să fie plăcut pentru toată lumea, aşa cum dacă e nasol pentru unele persoane nu înseamnă că e nasol pentru toată lumea.

"Iubita mea vrea să facem doar sex anal, iar eu m-am săturat".

* Dovada că variația e cuvântul cheie când vine vorba de sex.

"Prima oară când am făcut sex anal a fost scârbos şi neplăcut. Never again!"

* "Uşa din spate" nu e chiar pentru oricine.

"Mama mea, care nu e deloc fericită că sunt gay, a decis să mă informeze cu privire la aspectele negative ale sexului anal. La cină".

"Îmi amintesc că numai gândul la sexul anal mă dezgusta. Până la urmă toți ne maturizăm".

"Ador sexul anal, dar nu recunosc chestia asta pentru că nu vreau să par ciudată".

"Iubitul meu nu înțelege de ce sunt dezgustată de sexul anal. Este degradant şi eu nu fac aşa ceva".

* Fiecare cu gusturile lui.

"Iubitul meu m-a întrebat dacă aş vrea să încercăm să facem sex anal. I-am spus că da şi că poate să aleagă singur strap-on-ul pe care să-l folosim. Nu a mai pus niciodată această întrebare".

* Când socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.