Până ajungi să faci sex pentru prima oară visezi la cum va fi momentul ăla. Ba chiar ai şi un întreg scenariu pregătit, de parcă viața n-ar avea "obiceiul" să te ia prin surprindere niciodată. După ce trece momentul, îți dai seama că nu a fost chiar aşa cum visai (nu neapărat la modul nasol, dar nici perfect). Well, niciodată nu e aşa cum ți-ai imaginat. Pentru că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, iar asta e valabil şi când vine vorba de pierderea virginității.

Dacă nu ne crezi pe noi pe cuvânt, poate te roade curiozitatea să afli cum a fost prima experiență sexuală pentru 13 oameni celebri.

Khloe Kardashian: "Nu eram într-o situație prea bună. Eu aveam 14 ani, iubitul meu 18, iar acum, când mă uit înapoi, a fost dezgustător. Dar atunci am crezut că a fost super cool. De fapt am cam fost forțată să fac sex, nu eram cu adevărat pregătită. Abia îmi cunoşteam corpul... Am simțit că dacă nu o fac nu ar fi cool sau că tipul respectiv nu ar mai vorbit cu mine. Nu am mai făcut sex niciodată în următorii trei ani pentru că nu mă simțeam confortabil cu mine şi cu corpul meu şi simțeam că nu ştiu ce vreau. Mi-am dat seama că am greşit abia când am ieşit din acel mediu.

Daniel Radcliffe: "Cred că sunt printre cei care au avut noroc prima oară. A fost cu o persoană pe care o cunoşteam bine. Sunt bucuros să spun că sexul e mult mai bun acum decât atunci, dar nici atunci nu a fost atât de oribil şi jenant cum spun alții"

Ansel Elgort: "Aveam 14 ani. Habar n-aveam ce fac şi nici partenera mea"

Angelina Jolie: "În timp ce făceam sex cu prietenul meu simțeam că ceva lipseşte, fizic şi emoțional. Simțeam că nu mai sunt o fetiță şi am vrut să mă simt şi mai aproape de el, aşa că am luat un cuțit şi l-am tăiat chiar în momentul ăla. M-a tiat şi el şi când eram acolo plini de sânge am simțit cum inima o ia la galop".

Macauley Culkin: "Aveam cam 15 ani. A fost scârbos sau ciudat; plănuisem momentul. Era cald şi sticky şi mă gândeam «Geez, e dubios. Oare o fac cum trebuie?»".

Shia LaBeouf: "Din nu ştiu ce motiv, încercam să mă dau drept un tip care făcuse sex de multe ori. Nu i-am spus fetei că eram virgin. Mă dădeam mare, dar tremuram din toate încheieturile. A fost ciudat când m-am dezbrăcat, mai ales că era lumină. Îmi amintesc că am pus o pernă sub ea pentru că văzusem asta într-un film porno. Doar că asta a plasat-o într-un unghi ciudat şi nu puteam să «intru» cum trebuie. Şi cum nici nu sunt foarte bine dotat... clar nu a fost o mişcare bună".

Megan Fox: "Am avut parte de destule partide dubioase de sex. Dar prima oară nu a fost deloc ciudat. Eram îndrăgostită de el şi a fost plăcut".

Ashton Kutcher: "Aveam 15 ani şi mi-am pierdut virginitatea într-o pădure cu o tipă pe care abia o cunoscusem. Un prieten ne făcuse lipeala. Totul a durat două secunde. A fost tare ciudat. Doi ani mai târziu am făcut din nou sex cu ea, ca să îi demonstrez că am evoluat".

Joe Jonas: "Am făcut tot felul de lucruri, dar am devenit activ sexual la 20 de ani. Sunt bucuros că am aşteptat persoana potrivită pentru că nu aş fi vrut să mă uit înapoi şi să am regrete".

Robin Thicke: "Aş fi vrut să dureze mai mult de 30 de secunde".

Chris Evans: "Prima oară după ce am făcut sex am fugit acasă şi am zis «Mamă, tocmai am făcut sex! Unde e clitorisul?»"

Lil Wayne: "Aveam 11 ani şi ea 13. Avea toate jocurile pe care mi le imaginam şi îmi plăceau jocurile. Jucam Win Lose or Draw şi ea a scris pe tablă «F@#k me». La vârsta aia nu ştiam ce înseamnă şi mă gândeam că e doar o înjurătură. Şi mă întrebam de ce se înjura singură. Apoi m-a întrebat dacă vreau să jucăm alt joc şi m-a trimis să îl iau din dulap. Era un dulap mare. Apoi a venit după mine, a stins lumina şi mi-a dat jos pantalonii. Îmi amintesc că eram cu fundul lipit de perete şi nu înțelegeam. Când am vrut să o împing mi-am dat seama că şi ea era dezbrăcată, aşa că am stat acolo şi am lăsat-o să îşi facă treaba"

Dwayne "The Rock" Johnson: "În primul rând nu ar fi trebuit să fim într-un parc. Dintr-o dată o lumină puternică a venit deasupra noastră. Bang! Auzi geamul maşinii de poliție cum coboară şi o voce care spune «Doamnă, sunteți OK? Vreți să veniți la maşină?». Ea se îmbracă, merge la maşină. Ei întreabă: «Sunteți atacată?». Ea spune: «Nu, sunt cu iubitul meu». A fost un coşmar. Unii au poveşti frumoase, eu nu".