Sexul trebuie să fie plăcere şi distracție, dar de multe ori devine inconfortabil pentru că ignorați câteva lucruri de bază.

Vi le lăsăm aici, ca să ştiți ce să nu mai faceți data viitoare:

1. Guys, nu mai tratați clitorisul iubitei ca un controller de la jocurile video. Da, ştiți bine că e o zonă care trebuie stimulată, dar totuşi... nu e un joystick. Fiți mai blânzi şi mai atenți. Mai ales la reacțiile ei. Ladies, aveți şi voi o parte de vină aici dacă nu le spuneți/arătați ce şi cum vă place.

2. Credeți că o poziție e cu atât mai hot cu cât e mai complicată şi întortocheată? Think again! De ce ai vrea să strici o partidă bună de sex cu crampe musculare, întinderi şi dureri? Stick to the basics şi variați atât cât vă permit corpurile. Nu toată lumea e atât de flexibilă pe cât şi-ar dori, deci...

3. Nu dați doi bani pe lubrifiere şi vreți doar să băgați buşteanul în sobă (nu râdeți, verificați "dicționarul" de sinonime pentru a face sex :D)? Well... Mare greşeală! Cu cât e mai alunecoasă treaba, cu atât e mai bine, deci fiți mai atenți la capitolul ăsta de acum înainte. O să ziceți "mersi"!