E normal ca atunci când faci sex să ți se blocheze puțin creierul şi să uiți de câteva chestii esențiale. Doar sângele irigă alte zone în momentele alea! Dar sunt câteva lucruri de care e bine să ai grijă.

Ladies, poate credeți că tipii aşteaptă de la voi să fiți nişte zeițe ale sexului, dar până ajungeți acolo poate ar fi bine să țineți cont de câteva chestii elementare.

Renunțați la bijuteriile de pe mâini. Poate ți se pare normal să le porți, dar pentru el sunt o amenințare permanentă. Mai ales când mâinile tale ajung în zona lui genitală. Atât vă spunem: mood killing!

Nu uitați de schimbările de ritm şi viteză, indiferent că vorbim de sex "clasic", de sex oral sau de "hand job". Monotonia e duşmanul plăcerii! Nu trebuie să atingi viteze supersonice, doar să variezi din când în când.

Când îți foloseşti mâinile, nu strânge prea tare "echipamentul". Aveți nevoie de el ca să duceți treaba la bun sfârşit ;) Nu ştii câtă presiune să foloseşti? Întreabă şi acționează în consecință! Face şi asta parte din joc ;)