Ai zice că sexul este ceva natural, care nu ar trebui să provoace anxietate. Dar, să fim serioşi! Durează până ajungi la nivelul ăla de confort în care toate lucrurile parcă vin de la sine. Mai ales când ai partener nou. Iar asta se întâmplă de câteva ori în viață, până ajungi să te stabileşti la unul.

Probabil una dintre cele mai mari dileme este dacă să vorbeşti sau nu în timp ce faci sex. Şi nu vă prefaceți că nu e aşa. Iar problema vine tocmai din faptul că nu ştii ce e OK să spui şi ce nu, dacă partenerului o să i se pară stupid, dubios sau nu.

6 lucruri pe care orice tip ar vrea ca iubita lui să le facă în pat

Acum, ce-i place lui/ei, să audă, e treaba ta să afli. Noi îți spunem câteva lucruri pe care nu e prea OK să le spui în timpul sexului. Nu oricui, în orice caz ;)

Ready? Let's go!

1. În timpul sexului multă lume foloseşte "O, Doamne!" sau "OMG!". Dar orice altceva are legătură cu Biblia sau cu credința în timpul sexului sau după s-ar putea să fie prea mult! Dacă, în loc să-i şopteşti ceva dulce sau hot, îi invoci vreun citat din Biblie sau vreo învățătură creştină, s-ar putea să se termine totul mai repede decât ai crede.

2. Nu întreba "pe repeat" dacă a terminat. Come on! În primul rând, ar trebui să îți dai şi tu seama fără să întrebi. Iar în al doilea, guys, nimic nu stresează mai tare o tipă în timpul sexului decât să o întrebi dacă e aproape de orgasm sau dacă l-a avut deja, în loc să îți dai silința să o vezi/simți având orgasmul ăla de care tot întrebi.

3. Nu face glume despre corpul celuilalt! Orice ai face sau ai spune, asta NU! Nimic nu e un "turn off" mai mare decât o glumiță nepotrivită despre o chestie care s-ar putea să provoace de la sine nesiguranțe unui om. Nu ştim ce ar putea să ți se pară ție funny la corpul partenerului în timpul sexului, dar, dacă se întâmplă, abține-te de la comentarii. Măcar în momentele alea.

Despre alte lucruri pe care nu ar trebui să le aduci în discuție în timpul sexului poți citi mai multe AICI