Dacă o să întrebi 10 tipe ce şi-ar dori cel mai mult de la "iubi" în pat, probabil 8 dintre ele vor spune că ar vrea să fie mai atent la capitolul preludiu. Acum durata lui depinde de fiecare cuplu în parte, dar în privința calității sunt câteva trucuri care pot fi de ajutor.

5 motive pentru care o tipă refuză sexul oral

Ați auzit de sexting, nu? Păi e un preludiu la fel de bun ca ăla "clasic". Nu zice nimeni să vă apucați să trimiteți poze nud. Dar o aluzie acolo, mai mult sau mai puțin explicită, poate să țină loc de preludiu pentru când o să fiți în sfârşit împreună. Mai ales dacă vă vedeți cumva pe fugă!

Răbdarea e cheia unui preludiu reuşit. Probabil băieții nu prea sunt de acord, pentru că preludiul nu e sex, dar n-ar strica să încercați. Cu cât creşteți mai mult tensiunea dintre voi, cu atât lucrurile vor fi mai intense.

Sărutul nu e numai pentru gură. Keep that in mind! Încercați şi locuri noi. Şi nu, nu doar locurile deja ştiute. O să aveți surprize amândoi.

Jucați-vă unul cu altul! Nu, nu macao! Ceva provocator, gen un joc al sărutului fără atingeri, în care cel care câştigă poate să facă apoi ce vrea cu celălalt. Sau un fel de "baba oarba" la orizontală în care să vă surprindeți unul pe altul cu atingeri sau săruturi. Fiți inventivi!