Ai crede că orice tip e gata la orice oră să facă sex şi că nimic nu îl poate opri. Well... Nu şi dacă erecția refuză să apară sau dispare când ți-e lumea mai dragă. Nu râdeți, nu ridicați din sprâncene, nu vă bosumflați! Se poate întâmpla oricui, oricând. Pentru că penisul funcționează şi el după nişte principii pe care nu le înțelegem mereu.

Dacă vi se întâmplă, nu e panică! Guys, nu sunteți nici primii, nici ultimii care o pățesc şi nu înseamnă că trebuie să băgați capul în pământ, ca struțul (ştim, e mai greu de făcut decât de zis!). Ladies, dacă iubi "leşină" în toiul acțiunii, nu înseamnă că ați făcut voi ceva greşit sau că nu e atras de voi. Erecția poate, din păcate, să dispară în ciuda excitației. Deci nu o luați personal! Dacă nu ar fi fost atras de voi, nu ați fi acolo, "doing the dirty" ;)

Uitați aici 4 lucruri care pot provoca pierderea erecției:

1. Stresul. Nu contează de unde vine el, dar acționează pe căi nebănuite. Iar asta îi poate distrage "atenția", aşa că relax. Cu cât îți bați capul mai tare, cu atât mai rău va fi.

2. Nivelul scăzut de testosteron. Asta nu face niciun tip mai puțin bărbat, dar poate afecta lucrurile "down there". Se tratează, doar că trebuie făcute nişte analize.

3. Emoțiile. O, da! Şi tipii se emoționează când vine vorba de sex. Fie pentru că aşa e el, mai emotiv, fie că sunteți la început şi nu vrea să te dezamăgească. Emoțiile îl pot face să se blocheze şi... game over!

4. Consumul de alcool. Se zice că alcoolul face să dispară orice inhibiție, dar... well... uneori poate face să dispară şi erecția. Mai ales când e consumat în exces. Pentru că încetineşte reacțiile şi oarecum te "anesteziază". Deci chiar are logică...

OK! Cum gestionați situația?

Guys, nu vă alarmați şi nu intrați în depresie! Cum spuneam, nu sunteți nici primii, nici ultimii care o pățesc. Încercați să vă relaxați şi să depăşiți momentul, iar când vă simțiți pregătiți, puteți încerca să puneți din nou "instalația" în funcțiune. Nu neapărat imediat, pentru că s-ar putea să dea din nou rateu şi atunci să vedeți dramă...

Evident, dacă se repetă mai des decât v-ați dori, nu ar fi rău să consultați totuşi un medic. Dar dacă sunt cazuri izolate, no worries!

Ladies, dacă iubi îşi pierde "interesul" în toiul evenimentelor, orice ați face nu deveniți îngrijorate sau ofuscate. Dacă vouă nu vă convine, închipuiți-vă cum se simte el. Nu vă faceți că n-ați observat (ştiți vorba cu elefantul din cameră), dar nici nu dramatizați. Dacă o să spuneți ceva ce pare a fi un reproş, nu o să îmbunătățiți situația. Tratați problema cu calm şi tandrețe, spuneți-i că evident nu e singurul căruia i se întâmplă şi că nu e chiar aşa mare lucru. Probabil nu o să vă creadă, dar măcar nu puneți presiune. Whatever you do, nu încercați din nou! Cel puțin nu imediat. S-ar putea să nu meargă şi atunci el o să se simtă şi mai nasol.