Pentru tipi e ca şi cum ar lua Oscarul când li se face sex oral şi dacă i-ai pune să vorbească toată ziua despre asta probabil ar reuşi să o facă fără să se repete. Totuşi, când vine vorba despre a coborî ei la aparat... mai subțire cu cuvintele. Ladies, mulțumiți-vă dacă iubitul vostru o face, nu îi cereți să şi discute despre asta.

Aveți ceva curiozități? Poate vă ajută câteva lucruri aflate "pe surse" ;)

Nu vă aşteptați să vorbească în termeni colocviali despre asta. E greu să faci "cunnilingus" să sune sexy, iar când vine vorba de sex nu prea e loc de termeni scoşi din dicționar.

Nu întrebați dacă au mai făcut sex oral şi altor tipe şi nu îi cereți să facă o comparație între voi şi ele. E ultimul lucru pe care îşi doreşte să îl facă. Cel puțin cu voce tare. O face el în particular, no worries ;)

Încercați să nu strângeți prea tare coapsele când el e "la aparat". Nu de alta, dar nu ați vrea să îl sufocați (yep, se poate; s-au găsit cercetători care au măsurat presiunea pe care o femeie o poate crea cu coapsele în timpul orgasmului: ar putea sparge nuci); deşi probabil nu li se pare un mod chiar atât de rău de a muri...

Sexul oral e un fel de bonus dublu pentru ei: dacă tipa are orgasm în timpul oralului, înseamnă mai puțin "cardio" în timpul sexului şi mai puțin stres din cauză că ar putea termina prea repede.