Mulți încă mai consideră sexul oral un tabu şi este probabil cea mai mare dovadă de ipocrizie când vine vorba de sex. Pentru că mulți îl practică, dar dacă îi întrebi despre asta o să afişeze o atitudine de "Eeeu?!? Niciodată!!!". De unde şi prejudecățile legate de cei şi mai ales de cele care obişnuiesc să-şi satisfacă partenerele/partenerii şi în acest mod.

Ladies, dacă nu ați făcut niciodată sex oral, dar vreți să încercați, e bine să ştiți câteva lucruri înainte de a o face pentru prima oară.

8 trucuri legate de sexul oral pe care ar fi bine să le ştiți

Decide înainte dacă vrei să ai de a face cu sperma sau nu. Sau dacă înghiți sau scuipi. Come on, nu roşi! Dacă ți-e scârbă când te gândeşti la spermă, mai bine nu te apuci... E bine să hotărăşti înainte ce o să faci. Este decizia ta, nu a lui! Dar trebuie să i-o comunci, ca să nu aveți surprize neplăcute.

Ai grijă la dinți şi nu te stresa dacă porți aparat dentar. Regula e simplă: nu strânge din dinți. Poate nu o să-i faci rău, dar s-ar putea să intre în panică dacă simte că s-ar putea să o faci. Şi orice mişcare bruscă s-ar putea să aibă un rezultat nasol. Dacă ai aparat, nu e panică. Nu ai cum să îi faci rău. Teoretic. Poate doar dacă o faci intenționat...

Să ştii că sexul oral e mai uşor decât pare când te gândeşti la asta. Nu e vreo operație pe creier, deci relax! O să fii surprinsă de cât de natural ți se va părea că se întâmplă totul dacă reuşeşti să laşi instinctul să te controleze.

Nu trebuie să o faci din obligație sau "la schimb". Serios! Poți să o faci dacă eşti "into it", dar nu dacă te forțează fizic sau mental. Dacă simți că te presează sau, mai rău, te împinge în jos împotriva voinței tale... ştii tu cum să îl pui la punct.