Dacă ai participat/asistat vreodată la o discuție între fete, e imposibil să nu fi ajuns şi la discuții despre penis. Clar, nu vrem să insinuăm că se întâmplă la orice întâlnire ca fetele, dar come on... "Sex and the City" trebuie să aibă o bază reală. Şi când au loc, discuțiile astea se întâmplă să conțină şi mituri în care, fără urmă de răutate, nu prea ar trebui să mai creadă nimeni.

Ai voie să faci sex doar dacă obții cel puțin 7 /10 la acest test

Le găseşti prin sute articole de pe net, dar, pont: titlurile alea sunt făcute special ca să dea lumea click pentru a-şi testa cunoştințele sau, de ce nu, partenerii. Că deh, toată lumea vrea să ştie ce înseamnă media, sau, dacă nu ai ajuns încă în pat cu iubi, să ştii după ce semne ar trebui să te uiți ca să poți să intuieşti ce te aşteaptă ;)

Aşa că check this out!

Mitul 1: Picioare mari = penis mare

Asta e o poveste care s-a răspândit fără să aibă vreo bază reală. Sau poate e bazată doar pe unele coincidențe. Şi nu o spunem noi, o spun oameni care chiar au documentat chestia asta: nu există nicio parte a corpului care să indice cam care ar fi dimensiunea unui penis. Nici tălpile, nici degetele mari de la mâini, nici nasul. Pur şi simplu nu există. So...

Mitul 2: Există pastile sau creme care ajută penisul să crească

Aici probabil mulți vor fi dezamăgiți, dar... nope. Genetica nu se modifică dacă dai cu cremă sau înghiți o pilulă. Singurul lucru care s-ar putea să se mărească e ficatul. Iar pastilele pentru erecție au efect temporar şi sunt doar pentru erecție. Dar oricum nu sunt recomandate oricând şi oricui.

Mitul 3: Mărimea contează. Sau nu.

Aici depinde de punctul din care priveşti lucrurile. Unii zic "cu cât mai mare, cu atât mai bine". Alții pun accent pe calitate, nu pe catitate. Şi de obicei şi unii, şi alții, sunt bărbați, iar "tabăra" în care se încadrează depinde de dotările fiecăruia. În realitate, pentru tipe se pare că, statistic, nu prea contează. Se zice că oricum îşi iau cât au nevoie. Şi că mai mare nu e obligatoriu să însemne şi mai bine. Ba, uneori, din contră.

Mitul 4: Dacă nu ejaculează mult, înseamnă că a făcut sex recent

Ladies, nu vă aşteptați la cantități uriaşe de lichid şi nu judecați în funcție de cât de mult este. În medie, la ejaculare se elimină cam o linguriță de spermă, deci nu vă mai luați după ce ați văzut prin filme pentru adulți (da, ştim, voi nu vă uitați la aşa ceva). Deci nu învinuiți omul de ceva fără alte probe ;)