Ai crede că tipilor le place să impună ritmul şi mişcarea în timpul sexului, să fie cei care au inițiativa, dar... Mai sunt şi momente în care le place să fie dominați. Pentru că obosesc şi ei se facă toată treaba şi pentru că asta le arată cât de doriți sunt.

Nu zice nimeni să te arunci în chestii hardcore, dacă nu eşti genul. Dar din când în când le place să mai aibă şi ea inițiativa şi să fie "şefa" în pat.

4 trucuri pentru un orgasm mai intens la bărbați

Uite aici câteva ponturi de la tipi despre cum să îi domini în pat şi să le placă şi lor. Evident, fiecare e cu "gusturile" lui, dar nu ai nimic de pierdut dacă încerci. Aşa că lasă deoparte timiditatea sau ideea că el trebuie să fie "la putere" când vine vorba de sex. S-ar putea să vă placă la amândoi ;)

1. Urcă-te pe el când se aşteaptă mai puțin. Garantat o să îi placă priveliştea şi senzația că încerci să-l controlezi. (Bine, dacă nu e vreun control freak care vrea de la tine doar să stai şi să-l laşi pe el să-şi facă de cap) Poți chiar să încerci să fii "bossy" sau să-i spui ce vrei să-i faci înainte să te apuci de treabă. Apoi mergi cu valul şi vezi unde te duce.

10 motive pentru care tipilor le place sexul oral

2. Fii dură, dar cu blândețe. Ştim, sună cam ciudat, dar ideea e să nu te "arunci" la ceva care aduce a BDSM dacă nu ştii sigur că vă convine la amândoi. Stai deasupra şi vrea să schimbe? Imobilizează-l şi fă-ți "treaba" în continuare. Apucă-i mâinile cu autoritate şi pune-i-le acolo unde vrei să te atingă. Eventual arată-i şi cum! Spune-i sau chiar ordonă-i ce vrei să-ți facă. Bine, nu trebuie să scoți bățul sau să-l atingi cu rigla la palmă, dar... you get the picture. S-ar putea să-i îndeplineşti fanteziile alea cu profesoare pe care mai mult ca sigur le-a avut ;)

3. Vrei să-l domini în pat? Poți să începi să o faci şi înainte să ajungeți acolo. O atingere obraznică în public, aia gen "ce ți-aş face de te-aş prinde", un mesaj pe telefon când sunteți cu prietenii în care aproape îi ordoni să vă retrageți pentru ceva muuult mai interesant... De fapt nici măcar nu e vorba de dominare aici, ci de inițiativă. Când o să rămâneți doar voi doi o să fii surprinsă de cât de hot i s-a părut...

5 poziții pentru un orgasm mai lung şi mai intens

4. Ai putea crede că a domina un tip înseamnă doar să obții tu tot ce vrei. Dar înseamnă şi să controlezi plăcerea pe care i-o provoci fără să te concentrezi neapărat pe a ta. De exemplu, poți să-i laşi impresia că te laşi controlată, dar apoi, când îi e lumea mai dragă, să schimbi foaia şi să-l laşi să mai aştepte. Sau chiar să-i spui "stop joc!". Pentru scurt timp, evident, că atunci nu mai e joacă, e bătaie de joc. În funcție de moment şi de persoană vei şti exact ce, cum şi cât să faci.