Deşi opinia generală este că o tipă va avea cu siguranță orgasm dacă stă deasupra în timpul sexului, nu e mereu chiar atât de uşor. Pentru că unele (de fapt) majoritatea tipelor au nevoie de ceva în plus pentru a vedea "artificiile". Iar pentru asta sunt câteva poziții care sunt perfecte pentru stimularea clitorisului şi, implicit, pentru atingerea orgasmului.

Ladies, vă puteți descurca şi singure cu stimularea, dar puteți să acceptați şi o mână de ajutor (you get it!) de la iubi. Oricum ar fi, pozițiile astea fac minuni ;)

FOTO. Cum arată femeile înaintea, în timpul şi la finalul orgasmului

Aveți un scaun înalt, ca de bar, în casă? Well, folosiți-l!

Iar dacă nu aveți, puteți folosi un birou, un dulap... orice vă plasează la înălțimea potrivită pentru ca voi să stați jos, iar el să îşi poată face treaba din picioare. O să aveți amândoi mâinile libere şi puteți face cu rândul pentru extra-stimulare.

O altă poziție seamănă cu poziția misionarului, doar că nu implică penetrare, ci doar frecare. Cel puțin până la un punct...

Nu vă grăbiți şi încercați să rezistați până când sunteți gata să terminați împreună.

Probabil multe dintre voi, fetelor, ați exersat statul deasupra cu o pernă sau o pătură sau poate cu o jucărie mare de pluş. Nu roşiți, nu sunteți nici primele, nici ultimele şi e mai bine să exersezi, decât să te prezinți la "examen" nepregătită ;)

Well, dacă simpla penetrare nu e suficientă pentru voi pentru a ajunge la orgasm, amintiți-vă cum exersați şi ajutați-vă de piciorul lui iubi pentru a crea presiunea care vă stimulează. Atmosfera o să devină super încinsă!

Evident, puteți merge pe clasica "femeia deasupra", dar pentru o stimulare suplimentară puteți să introduceți în "joc" şi o jucărie sexuală - un vibrator sau un inel pentru penis cu vibrații.

O să vă placă amândurora"