Boys&girls, că tot vine Valentine's Day peste noi, poate plănuiți o seară romantică împreună cu iubi. Pe lângă cină, cadouri de îndrăgostiți şi ce mai pregătiți voi, nu ar strica să veniți şi cu ceva nou în dormitor sau unde aveți de gând să vă desfăşurați de Ziua Îndrăgostiților.

Poate uneori faceți sex pe fugă sau poate nu aveți timp şi chef de nimic special. Dar dacă nici de Valentine's Day nu lăsați romantismul să "dicteze", atunci când?

Avem pentru voi 4 idei de poziții numai bune pentru o seară hot şi dulce cu iubi! Aşa că luați notițe!

"Lingura" e o poziție comodă pentru amândoi, chiar dacă e nevoie de puțin efort pentru a ajusta unghiul de pentrare. Dar vă oferă ocazia să stați îmbrățişați atât de strâns ca şi cum ați fi o singură persoană. Ladies, nu vă ruşinați să îi ghidați mâinile prin toate locurile prin care ați vrea să fiți atinse. Nu vă grăbiți şi profitați din plin de moment.

"Soft rock" poate să pară poziția misionarului, dar există o diferență. În locul "clasicei" mişcări de du-te vino, legănați-vă amândoi de sus în jos. S-ar putea să trăiți senzații noi.

Poziția asta poate fi un "doggy style" la orizontală. Secretul este ca tipa să țină picioarele întinse şi gleznele încrucişate şi garantat amândoi veți avea parte de senzații tari. La propriu şi la figurat ;)

"Leagănul" este o poziție romantică şi hot în acelaşi timp pentru că puteți menține în permanență contactul vizual şi puteți "citi" toate reacțiile partenerului în timp ce vă faceți de cap.

Bonus: Indiferent de poziție, încercați mişcarea "8"; oferă o stimulare suplimentară a clitorisului şi, implicit, aduce orice tipă mai aproape de un orgasm exploziv.