Mulți ar spune că sexul se face, nu se vorbeşte, dar până la practică e bine să ştiți şi puțină teorie. Aşa că ne-am gândit că nicio informație în plus pe lângă ceea ce probabil ştiți deja nu strică. So, dacă sunteți la începutul vieții sexuale, n-ar strica să vă documentați puțin. Nu e nicio ruşine! Serios!

Când eşti lipsit de experiență e mai greu să încerci lucruri nebuneşti în pat, aşa că hai s-o luăm uşor, fără chestii extreme. O să ajungeți voi şi la alea, dar fără "alfabet" nu prea merge. Pentru că doar pas cu pas îți poți da seama ce, cum şi cât de mult îți place.

6 chestii din filmele pentru adulți la care nu se aşteaptă nimeni de fapt în viața reală

Şi când vine vorba de sex repetiția e mama învățăturii. Dar asta nu înseamnă că trebuie să "repeți" poziția misionarului până te apucă plictiseala. Aşa că avem pentru voi câteva poziții numai bune pentru începători. Dar nu numai ;)

Misionarul cu perne

Dacă te-ai plictisit de poziția clasica a misionarului, dar încă nu ai curaj să treci la lucruri mai complicate, poți să încerci asta: o pernă sub fundul fetei o ajută să ridice bazinul fără să depună prea mult efort. Ba chiar e mai stimulantă pentru că face penetrarea mai uşoară şi mai "la țintă". Ca să zicem aşa, banala pernă o va aduce pe ea cu o treaptă mai aproape de orgasm.

Sexul pe scaun

Dacă sunteți în dormitor, iar părinții sunt şi ei acasă şi vă apucă cheful de nebunii, dar vă îngrozeşte posibilitatea ca patul să scârțâie dubios, puteți încerca să o faceți pe un scaun. Cu condiția să fie unul solid ;) Principiul e simplu: el ia un loc, iar ea se aşază deasupra, iar de aici încolo lucrurile curg de la sine. E o poziție perfectă pentru începători care încă nu s-au prins foarte bine cum e treaba cu fata deasupra, dar şi o "variație" bună pentru cupluri mai exprimentate.

"Capra"

E una dintre pozițiile de bază şi dacă englezii îi spun "doggy style" pe la noi i se spune simplu "capra". Plăcerea e asigurată pentru amândoi.

"Lingura"

Deşi în poziția asta tipa stă cu spatele, este una dintre cele mai intime pentru că sunteți practic îmbrățişați. În plus, mâinile lui au cale liberă să apese toate "butoanele" la care alte poziții îi cam blochează accesul ;)