Când locuieşti cu părinții, când şi cum faci sex poate fi o problemă. Nu şi dacă ştii câteva şmecherii foarte utile când eşti la începutul vieții sexuale.

1. Adaptați-vă! Evident că nu vreți să seaudă în toată casa ce faceți voi acolo, aşa că puteți chiar să vă propuneți un joc al tăcerii în timpul sexului. S-ar putea să vi se pară chiar incitant faptul că trebuie să vă abțineți.

2. Asta e la mintea cocoşului, dar o lăsăm, totuşi, aici: faceți sex pe jos. Aruncați câteva pături şi perne pe podea şi treceți la treabă. Credeți că s-ar putea să fie incomod? Gândiți-vă mai bine cât de awkward este să scârțâie patul la orice mişcare. 

3. Dați drumul la TV sau puneți muzică. Nu e ca şi cum părinții nu s-ar gândi de ce ați făcut-o, dar măcar toată lumea poate să se prefacă că nu s-a întâmplat nimic.

4. Aveți grijă la timp şi încercați să o faceți înveliți. Mulți părinți au tendința să intre în camera copilului, indiferent de vârstă, fără să ciocăne la uşă. Şi nu aveți nevoie de o schemă pentru ce urmează...