Orice tip e dispus să povestească minute în şir despre un nou exercițiu pe care l-a încercat la sală, despre un joc nou, despre cât a băut la ultima ieşire în oraş, dar nu prea o să-i auzi făcând schimb de experiență când vine vorba de sex. Şi, chiar dacă poate suna dubios pentru unii, e chiar păcat. Nu de alta, dar nimeni nu s-a născut învățat şi nimeni nu e mascul alfa "by default".

Boys&girls, pentru că "nu se face" să vorbiți prea mult despre lucrurile astea (nu ştim de unde v-a venit ideea asta!), hai să vă "vindem" câteva ponturi despre orgasmul masculin. Că despre fete am vorbit deja.

Ştim, probabil credeți că toate sunt la fel, dar... nope! Sunt câteva trucuri care îl pot face mai intens decât media.

Perineul, sau zona dintre testicule şi anus, ca să nu umblăm pe bâjbâite, este "biletul" către lumea plăcerii pe care probabil nu ai cunoscut-o până acum. Căscați bine ochii şi urechile şi ne mulțumiți în gând mai încolo! Este o zonă cu foarte multe terminații nervoase, deci foarte sensibilă. Iar stimularea ei prin presiune sau masaj asigură un orgasm foarte intens. Cât de multă presiune? Depinde de fiecare în parte. O să ştiți voi când e OK!

Exercițiile "Kegel" nu sunt doar pentru femei. Din contră, sexologii le recomandă şi masculilor. Dacă nu ştiți ce sunt alea, hai să vă luminăm: constau în contractarea muşchilor pelvisului astfel încât devin mai uşor de controlat în timpul sexului. Mai exact, în ridicarea şi coborârea penisului prin încordarea muşchilor.

Abține-te! Nu, nu e vorba de abstinență, ci de a învăța să controlezi momentul orgasmului. Nu e o cursă de viteză aici! Ci de rezistență şi de intensitate. Când se apropie momentul, ia-o mai uşor şi mai aşteaptă puțin. După două-trei amânări, intensitatea orgasmului va fi cu atât mai mare!

Un boost de testosteron înainte de sex ajută la creşterea intensității orgasmului. Nu trebuie să înghiți nimic, ci doar să faci nişte exerciții sau poate să urmăreşti un film de acțiune sau un meci... Cică ajută şi oricum nu ai nimic de pierdut dacă încerci. Până la urmă probabil nu degeaba s-au înregistrat adevărate boom-uri demografice printre fanii unor echipe după performanțe răsunătoare :)))

P.S. Credeți că trucurile astea le-am lăsat aici doar pentru tipi? Ladies! Nu vă strică nici vouă să le ştiți! Înțelegeți voi de ce ;)