Ştii bancul cu sexul în fugă? Cică e cam dificil, pentru că o femeie cu fusta ridicată aleargă mai repede decât un bărbat cu pantalonii în vine! Well... lăsând gluma la o parte, câteodată mai e nevoie şi de o "partidă" pe repede-înainte, că, deh, trăim în secolul vitezei! Ori că nu prea aveți timp să o luați încetişor, ori că te aştepți să vină oricând părinții sau colegul/colega de cameră sau de apartament, afli, vrei, nu vrei, ce e ăla un "quickie".

5 greşeli pe care le faci în timpul sexului fără să-ți dai seama

Aşa că hai să te ajutăm să îl şi faci să fie reuşit! Hey, hey! Nu o lua ad-literam! Noi venim cu sugestiile de poziții, de restul vă ocupați în cuplu, da?

"Rock And Roll" e poziția perfectă pentru amândoi partenerii atunci când trebuie să o faceți cu ochii pe ceas (la figurat vorbind, că altfel nu mai e niciun "fun").

Probabil a fost numită "Rock And Roll" pentru că vă duce rapid către orgasm. Pe tipi sigur! În cazul tipelor depinde cât de bine îşi face partenerul treaba ;) Oricum, cuvântul cheie aici e "rapid" ;)

N-aveți timp să ajungeți în dormitor? Un scaun sau nişte trepte (dacă le aveți în casă e ideal, dar dacă vă place adrenalina puteți să alegeți orice loc) sunt perfecte pentru o "tură" rapidă!

Sexul la duş e un fel de "2 în 1". Poate nu e tocmai comod, dar dacă nu aveți timp şi/sau spațiu pentru o partidă de sex "ca la carte", e o variantă la fel de bună ca oricare alta. În plus, după ce terminați "treaba" vă şi spălați repede şi tadaaam! Sunteți gata de orice altceva aveți de făcut!

Masa sau dulapul din bucătărie sunt locuri la fel de bune ca oricare altul pentru un "quickie" în timp ce se face cafeaua de dimineață sau se face mâncarea. Poate nu e tocmai igienic, dar... cât timp faceți curat după...

Aveți câteva minute în plus şi vă vine cheful de "nebunii"? Păi puteți să le petreceți în dormitor! Iar o partidă de sex la marginea patului s-ar putea să se termine în timp util ca să nu întârziați cu ce aveți de făcut după aceea.

Tipul se poate "concentra" pe ritmul care îi convine şi are mâinile libere să apese "butoanele" potrivite, iar pe tipă marginea patului o va ajuta să simtă totul la o intensitate mai mare "acolo jos", astfel că are şanse să ajungă mai repede la orgasm, dacă totul decurge conform "planului".