Boys&girls, când vine vorba de sex toată lumea ştie că e permis orice te face să te simți bine. Dar nu uitați că trebuie să fie ok pentru ambii parteneri. Se ştie că orice tip are o mişcare cu care crede că înnebuneşte pe oricine, însă, guys!, nu e obligatoriu să vă meargă cu toate partenerele. Şi, mai ales, nu tot ce bănuiți voi că le dă pe spate pe fete le şi place atât de mult pe cât vă place să credeți.

5 lucruri pe care nicio tipă nu vrea să le audă în timpul sexului

Uite câteva lucruri care pe tipe le cam enervează în timpul sexului. Nu sunt universal valabile, aşa că mai bine încercați să aflați de la fiecare în parte.

Rămâi cu şosetele în picioare

Ţi-o fi ție frig sau pur şi simplu uiți de acest articol vestimentar, dar pe bune! Nimic nu e mai "turning off" decât un tip gol care a rămas cu şosetele în picioare. E o chestie greu de explicat şi de înțeles, aşa că e mai bine să o luați ca atare!

O laşi să facă toată treaba când stă deasupra

OK! Asta e clar o poziție care îi oferă ei control, iar tipilor le place să îşi privească partenera în acțiune. Dar, come on! La un moment dat s-ar putea să i se pară că eşti la fel de "acolo" ca atunci când te uiți la un film porno. În plus, chiar are nevoie să o ghidezi din când în când sau măcar să-i confirmi că se descurcă bine.

Te uiți prea insistent

Pare dubios, mai ales că tu te uiți pentru că îți place să o faci. Dar mintea femeilor umblă pe căi nebănuite, iar dacă te holbezi pur şi simplu la sânii sau la vaginul ei s-ar putea să aibă impresia că ți se pare ceva în neregulă. Ca să nu mai vorbim de cazul în care nu-ți mai iei ochii de la locurile "sensibile", cum ar fi abdomenul sau coapsele (de care majoritatea sunt nemulțumite).

Încerci să domini prea mult

Unora li se poate părea super hot să fie dominate în pat, dar trebuie să îți dai seama până unde să mergi. Dacă te transformi într-un mic control freak în timpul sexului, s-ar putea să nu i se mai pară atât de incitant. Mai ales dacă mai şi uiți de nevoile ei şi laşi impresia că îți pasă doar de propria plăcere.

Te concentrezi prea mult pe stimularea manuală

Preludiul e un "must" pentru ele şi asta implică să-ți foloseşti mâinile pe tot corpul ei. Deci nu doar acolo jos! Dacă insişti prea mult sau te grăbeşti prea tare, s-ar putea să creadă ori că nu ai şi alte "mişcări", ori că nu te prea interesează şi altceva decât să "bagi mingea în poartă".