Poziția "69" cere concentrare şi este perfectă pentru ca nimeni să nu fie nevoit să aştepte să îi vină rândul la sex oral. De obicei o tipă îşi va face prea multe griji ca să se poată bucura de moment şi îi va fi destul de greu să fie multitasking (probabil este unul dintre puținele lucruri la care nu reuşeşte chestia asta, de fapt). De partea cealaltă, ai crede că nu există vreun tip care să nu se bucure din plin de un "69", dar au şi ei destule pe cap la subiectul ăsta.

8 ponturi pentru un "69" reuşit

1. Pentru unii tipi, "69" e o poziție overrated. Pentru că, să fim serioşi, fiecare vrea să se bucure de "porția" lui şi nu prea are chef de multitasking. Dar dacă e musai... Şi oricum e de încercat măcar o dată în viață...

2. Chiar nu e nicio problemă când nasul lui ajunge acolo unde nu bate soarele. Ladies, când ajunge în poziția asta, el ştie foarte bine cu ce vine la pachet. Deci nu are nicio problemă. Aşa că luați-vă asta de pe cap şi enjoy the moment.

3. Pentru el jumătate din plăcere vine de la sunetele pe care le aude de la iubi în timp ce face sex oral şi e şi "la primire". Pentru că liniştea nu e tocmai hot, dacă ne gândim bine...

4. Când el se opreşte nu înseamnă că a abandonat lupta, ci că faci bine ce faci. Tipii NU sunt multitasking. Deloc! Deci nu te opri! Totuşi, asigură-te că respiră, pentru că uneori poate să devină destul de dificil să faci chestia asta în timpul unui "69" ;) Ah, şi încearcă să controlezi forța cu care strângi din coapse.

5. Ladies, înțelegeți că e un moment în care nu e loc de prea multe cuvinte. Aşa că acționați în consecință!