Nu te-ai săturat de tabu-urile despre sex? Come on! Toată lumea îl face când, cum şi cu cine îi place, iar când nu îl face se gândeşte la sex. Nu venim cu studii de-alea boring, care îți spun de câte ori pe zi se gândesc oamenii la sex (by the way, cică te ajută să-ți iei gândul de la nevoia aia urgentă de a merge la toaletă când te "trece"), ci  încercăm să "vorbim" cu tine despre chestii pe care nu prea le vorbeşte nimeni.

Cele mai bune poziții sexuale pentru începători

So! Povesteşti cu prietenii despre sex, poate chiar cu frații, surorile, verii sau cu părinții. Dar să fim serioşi! Probabil nu intrați în detalii prea "adânci". Hai să-ți spunem câte ceva ce probabil nu îți spune nimeni.

Toată lumea are momente în care sexul nu e prea confortabil, chiar dacă se laudă că au avut parte doar de partide super tari şi super hot şi super... whateva'!

Nu e mereu magic şi romantic ca în filme şi nici nu o să încerci mereu ceva "crazy".

Treaba nu o să meargă mereu ca "unsă" pentru că nu, nu eşti în filmele alea porno la care nu te-ai uitat niciodată, decât, poate, accidental când zappai şi s-a blocat telecomanda fix la postul ăla 18+.

Ştii poziția aia kinky de care ți-a povestit cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten? Pentru tine s-ar putea să nu funcționeze, iar dacă nu-ți iese, mai bine treci la ce ştii să faci! Nu concurezi cu nimeni; ideea e să te simți bine, nu să treci vreo linie de sosire! Bine, una singură: orgasmul! Şi tocmai de aia trebuie să recunoşti când un experiment se îndreaptă spre eşec şi să ştii să te repliezi.

Nu te aştepta la o partidă de sex perfectă! Pentru că nu există nicio rețetă pentru asta. Dar asta nu înseamnă că faci ceva greşit sau că nu deveni perfectă. Ideea e să te bucuri de moment, chiar dacă s-ar putea să ai crampe musculare, să te doară ceva când ți-e lumea mai dragă sau să-ți bată vreun vecin în țeavă că faci prea mult zgomot.