Dacă aveți pretenția ca sexul să fie ca în filme, vă dezamăgim puțin. Viața bate filmul şi nu se taie nimic la montaj. Sexul vine "la pachet" cu chestii care pot părea dubioase, dar sunt perfect normale. Aşa că depăşiți momentul şi nu le lăsați să vă strice cheful.

8 lucruri pe care nu ți le spune nimeni la orele de educație sexuală

Ah, şi să nu credeți că vi se întâmplă doar vouă! Oamenilor le place să vorbească despre sex ca să se laude, nu ca să împărtăşească faze ciudate.

Hai să vedem câteva dubioşenii normale pe care s-ar putea să le experimentezi.

Sunetul ăla ciudat care seamănă cu un "vânt", doar că iese din vagin, se mai numeşte şi "queef". Şi chiar dacă l-ați auzit amândoi şi vă cam vine să vă opriți, e perfect normal să apară. Pentru că aşa iese aerul care intră acolo în timpul actului sexual. D'ohhh! Nu ai cum să eviți chestia asta! Aşa că get over it!

5 greşeli pe care le faci în timpul sexului fără să-ți dai seama

Te trezeşti cu o infecție de tract urinar. Bine, asta nu se întâmplă chiar în timpul sexului, dar poate să apară la câteva ore după. O să o simți când mergi la baie şi o să te cam ardă... Well nu e vina nimănui, se întâmplă. Unora chiar foarte des. Ajută să o previi, totuşi, dacă urinezi şi faci duş imediat după sex, pentru a îndepărta bacteriile din zonă.

5 poziții perfecte pentru tipele care fac sex pentru prima dată

Erecția dispare ca prin minune. OK, la faza asta majoritatea tipelor probabil ar gândi că el nu este chiar atât de atras de ele. Dar! Sunt o mulțime de cauze posibile. Nu vă panicați. Luați o pauză, relaxați-vă şi încercați din nou după câteva minute, poate "merge". Evident, cel mai nasol e pentru el, pentru că orgoliul are de suferit. Hey, nu e un capăt de țară şi se întâmplă mai des decât v-ați imagina!

5 idei perfecte pentru un "quickie"

În filme toate femeile ajung la orgasm, dar... ce să zicem, pur şi simplu nu e chiar aşa uşor cum pare. Nu înseamnă că dacă o tipă nu are orgasm la fiecare partidă de sex e ceva în neregulă cu ea. Sau cu partenerul. Pur şi simplu nu se întâmplă de fiecare dată, iar la faza asta femeile au "F". Mai ales cele care nu au suficientă experiență pentru a şti ce le duce acolo. Aşa că răbdare şi practică ;)

Avantaje şi dezavantaje ale sexului "pe stop"

Te cam plictiseşti de la un moment dat încolo? Hm, dubios, da, dar se întâmplă. Uneori ori nu ai prea mult chef, ori îl pierzi pe drum, ori pur şi simplu sexul durează mai mult decât ți-ai dori. Din nou... Se întâmplă şi nu înseamnă că e ceva în neregulă cu tine. E doar un moment şi o să treacă ;)