Fingering nu e pentru oricine şi nu toate tipele se dau în vânt după această "tehnică". E OK să o foloseşti în timpul preludiului, să netezeşti calea, ca să zicem aşa, dar dacă ți se pare că nu se simte prea bine, probabil aşa e. Vrei să afli de ce? Întreabă! Nu se simte prea confortabil să vorbească despre asta? Închipuie-ți cât de neconfortabil se simte "în timp ce".

So, guys, dacă vreți să vă satisfaceți iubitele folosindu-vă degetele, începeți prin a afla dacă pentru ele chiar este o satisfacție. Şi nu uitați de câteva chestii esențiale.

Pentru început: Tăiați-vă unghiile şi spălați-vă pe mâini! Nu e nimic mai nasol decât o zgârietură sau o infecție în zona genitală. Fără "dar"!

Folosiți lubrifiant! Nu e niciodată prea mult! Când vine vorba de sex, de orice fel, unde lubrifiere nu e, nimic nu e!

Luați-o uşor! Nu sunteți la maraton, nu sunteți contracronometru şi graba strică treaba. La fel şi brutalitatea, în caz că vă ia valul.

Asigurați-vă că îi place ce faceți! Şi nu luați de bun doar dacă spune "da". S-ar putea să nu vrea să vă supere. Fiți atenți la toate hinturile şi dacă vi se pare că nu e tocmai ok, nu insistați.

Puteți să combinați cu sex oral.